Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitate

Easy Consulting Srl, in calitate de proprietar si autor al www.splashlaundry.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Easy Consulting Srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare (art.12);
 • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
 • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
 • dreptul de opozitie (art.15);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
 • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Easy Consulting Srl in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Easy Consulting Srl, Sanpetru, Brasov, Romania doreşte să te familiarizezi cu modul în care colectăm, utilizăm şi divulgăm Datele cu caracter personal. Această Notificare de confidenţialitate a fost concepută pentru a te ajuta să înţelegi practicile noastre de confidenţialitate, inclusiv ce Date cu caracter personal colectăm, de ce le colectăm, în ce scopuri le utilizăm şi cum le protejăm, precum şi drepturile tale personale.

Easy Consulting Srl apreciază interesul pe care îl manifeşti faţă de compania, produsele şi serviciile sale accesându-ne site-urile web (www.splashlaundry.ro) sau canalele de comunicare asociate, inclusiv, însă fără a se limita la paginile şi/sau canalele şi blogurile noastre de socializare (denumite colectiv „Pagini Splash Laundry”). Această notificare de confidenţialitate se aplică Datelor cu caracter personal pe care le colectăm sau prelucrăm când interacţionezi cu Paginile Splash Laundry. Poţi interacţiona cu Splash Laundry prin intermediul Paginilor Splash Laundry, achiziţionând şi utilizând produsele/serviciile noastre, prin comunicări comerciale, dar şi prin intermediul departamentului nostru de asistenţă pentru clienţi. Aceste interacţiuni pot fi realizate de vizitatori, clienţi, clienţi comerciali, furnizori şi/sau parteneri de afaceri.

Easy Consulting Srl prelucrează Date cu caracter personal şi în afara Paginilor Splash Laundry, care vor necesita o notificare de confidenţialitate diferită (spre exemplu, aplicaţii Splash Laundry, proiecte de cercetare Splash Laundry sau alte site-uri web sau portaluri specifice). În aceste cazuri, Splash Laundry va specifica în mod clar că notificarea de confidenţialitate respectivă este diferită de această notificare de confidenţialitate.Nu în ultimul rând, confidenţialitatea ta este de o reală importanţă pentru noi. Ne-ai demonstrat încrederea pe care o ai în noi interacţionând cu Paginile Splash Laundry şi îţi apreciem încrederea. Aceasta înseamnă că ne-am angajat să îţi protejăm confidenţialitatea în permanenţă.

Când utilizăm termenul „Date cu caracter personal” în Notificarea de confidenţialitate, ne referim la informaţii legate de tine şi care permit identificarea ta, în mod direct sau în combinaţie cu alte informaţii pe care le putem deţine

Date privind comunicările promoţionale

Poţi alege să te abonezi la comunicări comerciale şi promoţionale.

Dacă te abonezi la comunicări comerciale şi promoţionale, vom utiliza următoarele tale Date cu caracter personal:

 

 • – adresa de e-mail
 • – datele Contului tău Splash Laundry
 • – data naşterii sau vârsta
 • – interacţiunile tale cu paginile Splash Laundry, aplicaţiile mobile Splash Laundry, e-mailurile pe care ai făcut clic şi pe care le-ai deschis şi participarea la evenimente.

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a-ţi trimite comunicări promoţionale despre produsele, serviciile, evenimentele şi promoţiile Splash Laundry, în baza preferinţelor şi comportamentului tău.

Splash Laundry îţi va oferi posibilitatea de a-ţi retrage oricând acordul de a primi comunicări promoţionale, utilizând linkul de dezabonare de la sfârşitul e-mailurilor cu comunicări comerciale pe care le poţi primi de la noi.

De asemenea, îţi putem trimite comunicate de presă Splash Laundry prin e-mail (Date jurnalistice prin e-mail). Când Splash Laundry trimite comunicate de presă, îţi va prelucra date precum numele, detaliile de contact (precum e-mailul) şi informaţiile despre companie.

Prelucrarea Datelor cu caracter personal pentru Comunicări promoţionale se efectuează în baza acordului tău, adică în regim voluntar; acest temei este legal conform articolului 6 (a) din Regulamentul (CE) 5419/16. Atunci când Splash Laundry îţi prelucrează Datele cu caracter personal în baza acordului tău, ai dreptul de a-ţi retrage oricând acordul, fără a afecta caracterul legal al prelucrării bazate pe acord de dinainte de a-ţi retrage acordul.

Date referitoare la concursuri

Poţi alege să participi la trageri la sorţi, competiţii sau alte concursuri (Concurs) pe Paginile Splash Laundry.

Când te înscrii într-un Concurs, vom folosi următoarele Date cu caracter personal:

 • – datele contului tău, în cazul în care participi după ce te-ai conectat la contul Splash Laundry
 • – datele asociate profilului tău de pe o reţea de socializare, în cazul în care participi folosind contul de pe o reţea de socializare
 • – numele
 • – adresa de e-mail
 • – numărul de telefon
 • – adresa fizică
 • – data naşterii sau vârsta
 • – materialul sau conţinutul pe care îl generezi şi pe care îl furnizezi şi care îţi permite să participi la tragerea la sorţi, competiţie, joc sau alt concurs.

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a-ţi permite să participi, pentru a te identifica, pentru a preveni/detecta fraudele şi pentru a-ţi acorda premiul (în cazul în care câştigi).

Considerăm că prelucrarea datelor tale asociate Concursului este necesară pentru îndeplinirea contractului în care eşti parte şi este legală conform Articolului 6 (b) din Regulamentul (CE) 5419/16.

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a-ţi oferi asistenţă în calitate de consumator sau client (în legătură cu un produs sau un serviciu), pentru a-ţi răspunde la întrebări, pentru a da curs cererilor tale şi pentru a-ţi furniza serviciul relevant destinat clienţilor, precum repararea sau răscumpărarea produselor/serviciilor. De asemenea, utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a ne îmbunătăţi, remedia sau personaliza produsele şi serviciile, pentru a respecta standarde de conformitate şi pentru a-i instrui pe angajaţii din cadrul Departamentului de asistenţă pentru clienţi în cadrul cursurilor de formare.

Dacă îţi furnizăm acest serviciu în baza unui acord, considerăm că prelucrarea Datelor tale cu caracter personal este necesară pentru îndeplinirea contractului în care eşti parte, fiind legitimă conform Articolului 6 (b) din Regulamentul (CE) 5419/16.

În alte cazuri, considerăm că prelucrarea Datelor tale cu caracter personal în contextul de mai sus se bazează pe un interes legitim al Splash Laundry de a acţiona în mod legal conform articolului 6(f) din Regulamentul (CE) 5419/16.

Îmbunătăţirea produselor şi serviciilor noastre (Date asociate îmbunătăţirii)

În cazul în care utilizăm Datele cu caracter personal pe care le-am colectat de la tine când ai utilizat Produsele/Serviciile Splash Laundry şi/sau Paginile Splash Laundry în scopuri de analiză, facem acest lucru pentru a ne îmbunătăţi Produsele/Serviciile şi pentru a-ţi oferi o experienţă a utilizatorului mai bună. De asemenea, facem acest lucru pentru a obţine o imagine de ansamblu cu privire la Produsele şi/sau Serviciile noastre care prezintă interes pentru anumite categorii de public.

Considerăm că prelucrarea Datelor tale cu caracter personal în contextul de mai sus se bazează pe un interes legitim al Splash Laundry de a-şi îmbunătăţi paginile Splash Laundry şi gama de produse şi servicii şi este legală conform articolului 6(f) din Regulamentul (CE) 5419/16.

Date sensibile

Furnizându-ţi servicii, putem colecta informaţii care ţi-ar putea dezvălui originea rasială sau etnică, sănătatea fizică sau mentală, convingerile religioase sau presupuse comiteri de infracţiuni sau condamnări pentru infracţiuni. Conform articolului 9 din Regulamentul (CE) 5419/16, aceste informaţii sunt considerate „date sensibile cu caracter personal”.

Colectăm Date sensibile numai în cazul în care ţi-ai dat acordul explicit, sunt necesare sau le-ai făcut publice în mod intenţionat.

Dezvaluirea datelor cu character personal

Afiliaţi şi furnizori de servicii

Îţi putem divulga Datele cu caracter personal:

 • – afiliaţilor sau filialelor noastre, în scopurile descrise în această Notificare de confidenţialitate
 • – furnizorilor noştri de servicii terţă parte care furnizează servicii precum găzduire de site-uri web, analiză de date, procesarea plăţilor/facturărilor, onorarea comenzilor, tehnologia informaţiei şi furnizarea de infrastructură aferentă, relaţii cu clienţii, transmiterea de e-mailuri, CRM, gestionarea identităţii, gestionarea evenimentelor, informaţii de piaţă, audit, detectare a fraudelor şi alte servicii terţilor, pentru a le permite să îţi trimită comunicări comerciale, în funcţie de preferinţele tale, dacă ai ales să le împărtăşeşti sponsorilor terţă parte ai tragerilor la sorţi, concursurilor şi promoţiilor similare persoanelor tale de contact asociate contului tău de pe reţele de socializare, altor utilizatori ai site-ului web şi furnizorului de servicii asociat contului tău de pe reţele de socializare, în legătură cu activitatea de distribuire pe reţele de socializare. Conectându-ţi contul Splash Laundry şi contul de pe o reţea de socializare, ne autorizezi să dezvăluim informaţii furnizorului de servicii asociat contului tău de pe reţeaua de socializare şi înţelegi că utilizarea informaţiilor pe care le dezvăluim este reglementată de politica de confidenţialitate a furnizorului de servicii de socializare.
 • Când interacţionezi cu Splash Laundry în calitate de client, furnizor sau partener de afaceri, Splash Laundry ar putea să divulge Datele cu caracter personal disponibile în rapoarte şi în alte materiale oferite de tine şi/sau de compania ta ca urmare a unui angajament cu alt partener de afaceri şi/sau un furnizor.

Alte utilizări şi divulgări

Îţi putem utiliza şi divulga Datele cu caracter personal şi în cazul în care considerăm acest lucru necesar sau adecvat: (a) pentru a respecta legea aplicabilă, ceea ce poate presupune legi din afara ţării tale de reşedinţă, pentru a răspunde solicitărilor din partea autorităţilor de stat şi guvernamentale, printre care se pot număra autorităţi din afara ţării tale de reşedinţă, pentru a coopera cu autorităţile de aplicare a legii sau din alte motive legale; (b) pentru a pune în aplicare temenii şi condiţiile proprii; şi (c) pentru a ne proteja drepturile, confidenţialitatea, securitatea sau bunurile materiale, precum şi pe cele ale afiliaţilor sau filialelor noastre, ale tale sau ale altor persoane.

În plus, îţi putem utiliza, divulga sau transfera informaţiile unui terţ în cazul în cazul unei reorganizări, fuziuni, vânzări, asocieri în participaţie, cesiuni, transfer sau oricărei alte înstrăinări totale sau parţiale a operaţiunilor, activelor sau capitalului nostru (inclusiv în legătură cu orice proceduri de faliment sau asemenea).

Servicii furnizate de terţi

Această Notificare de confidenţialitate nu abordează şi nu suntem responsabili pentru confidenţialitatea, informaţiile sau alte practici ale terţilor, inclusiv terţii care gestionează orice site web sau serviciu la care trimit Paginile Splash Laundry. Includerea unui link pe Paginile Splash Laundry nu înseamnă că noi, afiliaţii sau filialele noastre autorizăm site-ul sau serviciul la care trimite linkul.

În plus, nu suntem responsabili pentru colectarea, utilizarea, divulgarea informaţiilor sau politicile sau practicile de securitate ale altor organizaţii, precum Facebook, Apple, Google, Microsoft, RIM sau orice alt dezvoltator de aplicaţii, furnizor de aplicaţii, furnizor de platforme de socializare, furnizor de sisteme de operare, furnizor de servicii wireless sau producător de dispozitive, inclusiv în ceea ce priveşte Datele cu caracter personal pe care le divulgi altor organizaţii prin intermediul sau în legătură cu Paginile Splash Laundry. Aceste organizaţii pot avea propriile notificări, declaraţii sau politici de confidenţialitate. Îţi recomandăm cu tărie să le citeşti, pentru a înţelege modul în care Datele tale cu caracter personal pot fi prelucrate de către acele organizaţii.

Conectându-ţi contul Splash Laundry la contul de pe o reţea de socializare, ne autorizezi să dezvăluim informaţii furnizorului contului tău de pe reţeaua de socializare şi înţelegi că utilizarea informaţiilor pe care le dezvăluim va fi reglementată de politica de confidenţialitate a furnizorului reţelei de socializare. Datele tale cu caracter personal pot fi dezvăluite prietenilor asociaţi contului tău de pe reţeaua de socializare, altor utilizatori ai site-ului web şi furnizorului contului tău de pe reţeaua de socializare, în legătură cu activităţile tale de distribuire pe platforma de socializare. Splash Laundry are obligaţia de a respecta practicile sau politicile de confidenţialitate.

Fişiere cookie ale terţilor sau alte tehnologii de urmărire

Utilizăm fişiere cookie sau tehnologii similare atunci când utilizezi şi interacţionezi cu Paginile Splash Laundry – când vizitezi site-urile noastre web, când primeşti e-mailuri de la noi, când utilizezi aplicaţiile noastre mobile şi/sau dispozitive conectate. În majoritatea cazurilor, nu te vom putea identifica direct din informaţiile pe care le colectăm utilizând aceste tehnologii.

Datele colectate sunt utilizate pentru a:

 • – asigura funcţionarea adecvată a canalului digital
 • – analiza utilizarea canalului digital, astfel încât să putem măsura şi îmbunătăţi performanţa canalelor noastre digitale
 • – te conecta la reţele de socializare şi a citi recenzii
 • – contribui la o personalizare mai bună a publicităţii conform intereselor tale, atât în cadrul canalelor digitale Splash Laundry, cât şi în afara acestora;

Poţi şterge fişierele cookie dacă doreşti; deşi unele fişiere cookie sunt necesare pentru vizualizarea şi navigarea pe site-ul nostru web şi în aplicaţiile noastre, majoritatea funcţiilor vor fi totuşi accesibile fără fişierele cookie. Pentru informaţii suplimentare despre utilizarea fişierelor cookie sau a altor tehnologii similare şi despre alegerile noastre în ceea ce priveşte fişierele cookie, te rugăm să citeşti POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI.

Cum protejam datele cu caracter personal

Cum asigurăm securitatea Datelor tale cu caracter personal?

Ne străduim să utilizăm măsuri organizaţionale, tehnice şi administrative rezonabile pentru a proteja Datele cu caracter personal în cadrul organizaţiei noastre. Din păcate, niciun sistem de transmitere sau stocare a datelor nu poate fi 100 % sigur. Dacă ai motive să crezi că interacţiunea cu noi nu mai este sigură, înştiinţează-ne imediat, conform secţiunii “Cum ne poti contacta?”de mai jos.

Cât timp vor fi păstrate Datele cu caracter personal?

Îţi vom păstra Datele cu caracter personal atât timp cât este necesar sau permis ţinând cont de scopurile în care au colectate. Criteriile pe care le utilizăm pentru a determina perioada de păstrare includ: (i) perioada de timp în care avem o relaţie cu tine, în vederea participării tale pe paginile Splash Laundry; (ii) existenţa unei obligaţii legale pe care trebuie să o respectăm; sau (iii) dacă păstrarea este indicată având în vedere poziţia noastră juridică (cum ar fi cu privire la termenele de prescripţie aplicabile, investigaţii de reglementare sau cu privire la litigii).

Jurisdicţie şi transfer transfrontalier

Datele tale cu caracter personal pot fi stocate şi prelucrate în orice ţară în care avem unităţi sau în care angajăm furnizori de servicii, iar prin utilizarea Paginilor Splash Laundry îţi dai acordul pentru transferul informaţiilor în ţări din afara ţării tale de reşedinţă, care pot avea legi de protecţie a datelor diferite de cele din ţara ta. În anumite circumstanţe, tribunalele, agenţiile de aplicare a legii, agenţiile de reglementare sau organismele de securitate din ţările respective pot avea dreptul de a-ţi accesa Datele cu caracter personal.

Dacă te afli în SEE, Datele tale cu caracter personal pot fi transferate afiliaţilor sau furnizorilor noştri de servicii din ţările non-SEE care sunt recunoscute de Comisia Europeană că furnizează un nivel adecvat de protecţie a datelor conform standardelor SEE.

Drepturile si optiunile tale

Dacă doreşti să trimiţi o solicitare de a accesa, corecta, şterge, limita sau refuza prelucrarea Datelor cu caracter personal pe care ni le-ai oferit anterior sau dacă doreşti să trimiţi o solicitare de a primi o copie electronică a Datelor tale cu caracter personal pentru a le trimite unei alte companii (în măsura în care acest drept de portabilitate a datelor îţi este acordat conform legii aplicabile), ne poţi contacta la office@splashlaundry.ro . Vom răspunde solicitării tale în conformitate cu legea aplicabilă.

În cererea ta, specifică clar care Date cu caracter personal doreşti să fie modificate, dacă ai dori ca Datele tale cu caracter personal să fie eliminate din baza noastră de date sau dacă doreşti să ne informezi ce limitări ai dori să aplici asupra modului în care utilizăm Datele tale cu caracter personal. Pentru protecţie, este posibil să dăm curs numai cererilor referitoare la Datele cu caracter personal asociate contului tău, adresei tale de e-mail sau altor informaţii ale contului, pe care le utilizezi pentru a ne trimite cereri şi poate fi nevoie să îţi verificăm identitatea înainte de a da curs cererii tale.

De asemenea, poţi renunţa la opţiunea de a primi comunicări electronice de la Splash Laundry. Dacă nu mai doreşti să primeşti e-mailuri comerciale de acum înainte, poţi renunţa făcând clic pe butonul de dezabonare de la sfârşitul oricărui e-mail promoţional primit de la noi.

Ţine cont de faptul că este posibil să fim nevoiţi să păstrăm anumite informaţii în scopuri de păstrare a evidenţelor şi/sau pentru a finaliza tranzacţii iniţiate înainte de solicitarea modificării sau a ştergerii (spre exemplu, când efectuezi o achiziţie sau te înscrii pentru o promoţie, este posibil să nu poţi schimba sau şterge Datele cu caracter personal furnizate înainte de a finaliza achiziţia sau promoţia respectivă). De asemenea, pot exista informaţii reziduale care vor rămâne în bazele noastre de date, precum şi alte înregistrări, care nu vor fi eliminate.

Vom încerca să dăm curs cererii (cererilor) tale cât mai curând este rezonabil posibil. Reţine că, dacă renunţi la opţiunea de a primi e-mailuri comerciale de la noi, este posibil să îţi mai trimitem anumite mesaje administrative importante, la care nu poţi renunţa.

Dacă îţi foloseşti opţiunile şi drepturile (sau unele dintre acestea), este posibil să nu poţi folosi integral sau parţial anumite Servicii Splash Laundry.

Informatii special pentru parinti

Paginile Splash Laundry nu sunt adresate copiilor, aşa cum stabileşte legea aplicabilă şi nu colectăm cu bună ştiinţă Date cu caracter personal de la copii. Totuşi, politica Splash Laundry prevede respectarea legii atunci când aceasta impune permisiunea părintelui sau a tutorelui legal înainte de a colecta, utiliza sau divulga Date cu caracter personal ale copiilor. Ne angajăm să protejăm nevoile de confidenţialitate ale copiilor şi încurajăm cu tărie părinţii şi tutorii legali să participe activ în activităţile şi interesele online ale copiilor lor.

Dacă un părinte sau tutore legal află că propriul copil ne-a furnizat Datele sale cu caracter personal fără consimţământul părintelui sau tutorelui legal, contactează-ne la office@splashlaundry.ro. Dacă aflăm că un copil ne-a furnizat Date cu caracter personal, vom şterge datele respective din fişierele noastre.

Cum ne poti contacta

Cum ne poţi contacta?

Dacă ai întrebări cu privire la această Notificare de confidenţialitate sau despre modul în care Splash Laundry îţi utilizează Datele cu caracter personal, te rugăm să contactezi Responsabilul nostru pentru protecţia datelor la adresa office@splashlaundry.ro. Alternativ, ai dreptul să depui o reclamaţie la o autoritate de supraveghere cu competenţe în ţara sau regiunea în care te afli.

Distribuie si prietenilor tai!
Translate »

ORDER FORM

[contact-form-7 404 "Not Found"]